FRI FRAKT ÖVER 1000KR

General Data Protection Regulation (GDPR)

Datasekretess är mycket viktigt för Aina May och vi vill vara öppna med vår hantering av dina personuppgifter. Vi har ett Grundläggande handlingsprogram som beskriver hur dina personuppgifter ska skyddas samt bearbetas.

Registeransvarig för dina personuppgifter

Aina May är registeransvarig för de personuppgifter som du skickar till oss och har ansvar för dina personuppgifter i enlighet med gällande dataskyddsbestämmelser.

Aina May
Organisationsnummer: 880510-2962
Auktoriserad representant: Frida Stierna

Vad används uppgifterna till?

Genom att tillhandahålla dina personuppgifter samtycker du till att din information används för att leverera den service du förväntar dig.
• Uppfylla avtal med kund ex, leveransadress samt behandling av returer
• För att kontakta dig om det skulle uppstå problem när vi ska leverera varor till dig

Vem har tillgång till dina uppgifter?

Dina personuppgifter behandlas endast av behörig personal hos Aina May. Vi säljer, vidarebefordrar eller byter aldrig dina data för marknadsföringsändamål till tredje part utanför Aina May.

Detta är personuppgifterna som vi behandlar:
• Personuppgifter som du registrerar i samband med köp exempelvis namn, mobilnummer samt e-postadress
• Information i samband med köp så som leveransadress
• Information som du lämnar via vår kundtjänst

Hur länge lagras uppgifterna?

Dina personuppgifter lagras så länge det behövs för att utföra de tjänster som beskrivs i denna policy därefter kommer de att raderas.

Vilka är dina rättigheter?

Du har rätt att när som helst begära information om de personuppgifter vi har om dig. Du kan kontakta Aina May via info@ainamay.se, så skickar vi dig dina personuppgifter via e-post. Du har även rätt att klaga till datainspektionen om den behandling som görs av den personuppgiftsansvarige i samband med denna sekretesspolicy.