FRI FRAKT ÖVER 1000KR

Aina may story

WebbshopKontakt

Aina May föddes i samma veva som min andra dotter kom till världen. Jag hade länge velat driva företag men inte hittat rätt bana. Idéen kom till mig då jag läste en artikel om hur mycket textilier vi förbrukar, kastar och bränner upp. Textilier som det inte är något fel på. De passar bara inte längre i den form de från början var stöpta i. Även dokumentären “The True Cost” fick mig att inse hur mycket vi tar av jordens resurser samt hur fördärvad vi lämnar den till våra kommande generationer. Att värna om miljön och ta tillvara på jordens resurser har alltid legat mig varmt om hjärtat. Aina May startades i april 2018 samma vecka som min dotter föddes. Det är för mina barn och kommande generationer i framtiden som vi arbetar för. Många bäckar små, som man brukar säga, så kan vi på Aina May bidra med vår del.

Aina May är även en hyllning till generationerna som har funnits före oss. Till den generation som tog tillvara på det som jorden gav dem och inte slängde eller förkastade material, produkter, råvaror eller slösade på energi och de resurser som funnits runt omkring oss. Namnet är således en tolkning till mina förfäder där Aina kommer från min farmor och May står för maj månad som min mormor var född i. Maj månad passar även bra in på vilken verksamhet som Aina May ska verka inom – maj månad är den tiden på året då allt står i blom igen. Allt dött väcks till liv i en ny form. På samma sätt tänker vi på Aina May – vi väcker nytt liv i det material som anses dött och ger det en ny lyster att leva vidare i.

Vill du vara med och ta hand om vår planet och dess resurser så att våra barn och kommande generationer får ta del av allt det vackra som finns runt omkring oss?

Välj då att handla miljömedvetet, ekologiskt och av återvunnet material hos Aina May.
Välkommen till Aina May och en grönare planet!

Frida Stierna, grundare Aina May